SHSC faciliteert kassa-systemen clubs

SHSC faciliteert kassa-systemen clubs

SV Westfriezen was halverwege 2016 opzoek naar een nieuw kassasysteem en kwam in aanraking met Le Credit Sportief. Le Credit Sportief is een bedrijf uit Utrecht wat kassa systemen uitsluitend voor sportverenigingen aanbiedt. Het kassasysteem is gemaakt om bestuurders en vrijwilligers een gebruiksvriendelijk kassasysteem te kunnen bieden waarmee de kantine exploitatie kan worden geoptimaliseerd.

SV Westfriezen was enthousiast en heeft direct navraag gedaan bij Stichting Hoorns Sport Collectief of er ook behoefte was bij de overige verenigingen. Als de behoefte er was kan er namelijk een collectief voordeel behaald worden. De behoefte was er ook bij 3 andere verenigingen namelijk HSV Sport 1889, Always Forward en Zwaluwen ’30. Het aankoopbeleid heeft de stichting uit handen van de verenigingen genomen en met succes. Inmiddels zijn er kassasystemen gekocht door SV Westfriezen, HSV Sport 1889 en Always Forward. De laatste club Zwaluwen ’30 sluit zich aan bij dit rijtje later dit jaar.

Le Credit Sportief kan in samenwerking met Stichting Hoorns Sport Collectief een mooie aanbieding verzorgen mochten er nog meer sportverenigingen in Hoorn een kassasysteem willen aankopen. Staat u als vereniging op het punt om een kassasysteem aan te kopen of wenst u meer informatie laat het Stichting Hoorns Sport Collectief weten en deze helpen u graag verder.