Puur Hoorn maakt 6 energiescans mogelijk.

Puur Hoorn maakt 6 energiescans mogelijk.

De Stichting Hoorns Sport Collectief heeft een overeenkomst gesloten met Puur Hoorn.

Puur Hoorn, het platform van de gemeente Hoorn, dat zich bezighoudt met duurzame energie en andere duurzame ontwikkelingen binnen de gemeente Hoorn, heeft 6 energiescans gefaciliteerd op 6 verschillende sportaccommodaties.
Op voorspraak van de Stichting is, naast 5 voetbalverenigingen, ook de atletiek-accommodatie van AV Hollandia doorgelicht. Met de uitkomst van deze scans kunnen de verschillende verenigingen op korte en/of lange termijn voordeel behalen op het gebied van haar energie-voorziening. Ook kan natuurlijk een gezamenlijk traject worden uitgezet als meerdere verenigingen willen verder gaan op dezelfde bevindingen. Het Hoorns Sportcollectief dankt Puur Hoorn voor deze bijdrage.